Известие

Collapse
No announcement yet.

Датчик инжекцион

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Датчик инжекцион

колеги имам проблем с датчика на инжекциоана на Алфа 164 сутрин като запаля колата работи но като върне смукача започва да се спъва и да забива муцуната интересуваме дали има някакъв датчик с по ниска темепратура до колкото знам тои измерва температурата на антифриза защото е ж самия термостат моля ако някои знае да ми пише Благодаря

Първоначално публикувано от ukmi Покажи съобщение
    колеги имам проблем с датчика на инжекциоана на Алфа 164 сутрин като запаля колата работи но като върне смукача започва да се спъва и да забива муцуната интересуваме дали има някакъв датчик с по ниска темепратура до колкото знам тои измерва температурата на антифриза защото е ж самия термостат моля ако някои знае да ми пише Благодаря
    Е ти ме уби с тоя "смукач" честно. Гледам,че си нов във форума.Добре дошъл като за начало.
    За какъв двигател става дума?Коя година е колата?Изясни се какво разбираш под "смукач" понеже такова устройство в тази кола няма.Имаш температурен датчик който седи на термостата,температурен датчик в дебитомера,ламбда сонда с подгряване и т.н.Дай малко повече информация кога го прави.При пълно даване на газ прави ли го?
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

смукач не в буквалния смисал
      като си върне оборотите 900 тогава като подам газ вместо да ускори тя се спъва чак като загрее тогава се оправя симулирах с друг датчик
      и нещата се оправят

Comment

Еми смени си датчика.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
        X